Finns det nån annan nu...

Jag har än en gång varit skit dålig på att uppdatera er... Funderar på att gå över till Finest igen, känner mig mer motiverad där. Fler läsare och mer feedback = mer taggad till att skriva. Så jag tror jag lägger denna bloggen på is ett tag... Ska bara komma på vad min blogg ligger under för namn där först... Återkommer.

www.finest.se/haapala

insomnia

Jag har varit världens sämsta på att skriva i min blogg. Jag har varit väldigt upptagen sen jag kom hem från Egypten typ... (neeeh). Jag har helt ärligt glömt bort att skriva och haft annat för mig.

Det har blivit en del festande för mig den senaste tiden, ett tag festade jag nästan inte alls vilket är så INTE jag. Karolina fick mig på rätt spår igen tack! Vi har hängt på Babel som jag tycker har blivit mycket bättre än vad det varit tidigare så där ses vi kanske till helgen?

Sen har det ju varit julafton och nyårsafton också, båda dagarna va jätte trevliga. Julen firades i Tygelsjö mamma var också med (brutet ben = rullstol). Åt och drack gott och spelade julklappsspel. Juldagen firades på Babel med Karolina vilket också va super trevligt om man bortser från att fanskapet blivit drabbad av vampyr fasoner. Ja jag blev biten på händer, armar och kinderna för dom var så gulliga?!

Nyårsafton firades hemma hos Therese och Johan på Lindeborg. Var en jätte trevlig fest med en massa trevliga människor. Så tack så mycket T&J vi är jätte nöjda!

Nu är Fam Jacobsson och hälsar på Mia godingen så jag har hela huset fritt. Herre min gud vad skönt det är fram tills att man ska sova. Ja alltså det är ett ganska stort hus = konstiga ljud. Där är fönster överallt vilket är det värsta som finns = hej någon står och glor på mig typ. Nä så jag har bosatt mig i soffan för då kan jag springa ut fortare om det skulle behövas haha... Jag är som ett litet barn sjukt jäkla paranoid och mörkrädd. Det är ett under att jag lyckats bo helt själv så länge som jag har och i en gammal lägenhet dessutom.

Och som rubriken lyder kan jag inte sova för det har jag gjort från och till hela dagen/kvällen. Mådde skit dåligt när jag vaknade imorse och har gjort tills nu. Så jag får ta tillfället i akt och vända rätt på dygnet. Kanske man somnar vi 23 och inte 04. Jag ska gå och sätta på kaffe nu och tända brasan så jag inte fryser fast någonstans på vägen. Sen ska jag börja väcka mina tjejkompisar och höra om någon är sugen på att åka in till stan vid typ 10tiden haha.

Ha en toppen dag!

Dagens låt eller ja jag har två stycken faktiskt:

Kings o leon - Closer     och    Marilyn Manson - This is the new shit
Lyssna och njut....

RSS 2.0