trött

Är nyss hemkommen från lilla mamma. Gick en runda i stan och tog en fika, köpte tröjor till Steff. Sen käkade jag thaimat så jädrans gott muuuums!

Stackars lilla jag har satan ta mig ont i HELA kroppen! Så nu ska jag snart gå och lägga mig. Först ska ni få dagens låt. Och så ska jag berätta att jag har ett uppdrag imorgon och det är att göra ett syntest och fixa papper så jag kan börja köra. Skit kul att gå runt i stan ensam liksom, men så är det när alla jobbar eller pluggar.

Bara så ni vet har André förvandlats till en jävla pms-kärring! Det värsta är att det är 100% sant...

Dagens låt: Bon jovi - Bed of roses

Natti natti!


problem

I en hel timme har jag ringt runt till finska konsulat i hela sverige och ingen kunde svara på min fråga. Alla skicka runt mig till en massa andra städer. I Göteborg sa dom ja men ring till solresor dom borde veta. Vilket jag redan gjort förra veckan men nä hon hade ingen aning. Hur fan kan man inte ha någon koll på om man reser med svenskt bolag behöver ett annat visum med sig när man är finne? Jag ringer solresor igen en jävla kärring svarar, jag ställer min fråga igen för typ 100:a gången. Till svar får jag då att det inte är hennes jobb att hålla koll på sånt för det ingår inte i hennes arbetsbeskrivning.

Iallafall jag ringer till finska ambasaden i Sthlm och möts av en jäkla lång mening på finska. Jaha ehh typ va?! Hon börjar om på mumindalen finska och hänvisar mig till egyptiska ambasaden. Jag ringer dit lyssnar på lite arabiska, kommer fram pratar med en tjej som äntligen ger mig svar. Jag kan flyga till Egypten inget klydd visumet får jag där. Tack för det kunde ingen av dom andra 100 människorna jag pratade med idag gett mig det svaret?!

Skit i det nu är det löst iallafall. Jag kom nästan precis tillbaks för en liten löp runda. Riktigt härligt väder att springa i. Sen blir det nog en power walk ikväll med Frida. Nä duschen nu sen ska jag nog in till stan.

Puss puss

Glömde

Dagens låt:

Keri Hilson - knock you down


Framför allt är det en riktig party höjare, men den funkar även som städmusik!

I dagen

Jag har lagat middag idag köttfärslimpa med ost och bacon. Enligt mig finns det inget bättre än svensk husmanskost som man kryddar till lite. Till det blev det kokt potatis, brunsås, lingonsylt och inlaggd gurka.

Sen kom Frida, Sara och Lönne hit, men de två sist nämnda stack hem så jag och Frida satt utanför garaget och snackade skit. Kom på att jag var tvungen att köpa cigg så vi stack ner till video sen gick vi hem och snackade lite mer skit. Alltså inte skit som skitsnack utan om allt mellan himmel och jord.

Så nu har jag även hittat mig en joggar/springar/ power walk kompis. Trevlans tycker jag alltid kul att ha någon att prata med under tiden man går. Så Frida bara så du vet vad du gett dig in på kommer det bli långa promenader och en massa snack. Det får du stå ut med haha =) Redan imorgon kväll kanske?

Jag kände iallafall att jag var tvungen att ta en paus idag för jag har nog aldrig legat inne med så skakiga ben som idag. En annan sak jag tycker alla ska göra är att stödja bröstcancerfonden genom att köpa ett armband på guldfynd, det kostar ca 59kr. Jag tänker själv göra det efter som att det för mig är en viktig sak att bidra till.



Det skadar ju inte att det är riktigt sött!

Hej då allihopa!

efterlysning

Jag söker någon som vill jogga/springa/power walka med mig någon dag i veckan gärna någon i min närhet...

Tack och god natt!

Helgen

Ja det jag har att berätta är väl om lördagen. Smörgåstårtorna blev skit goda, alltså värt alla timmars slit.
Jag satte mig ute med de andra unga och började på fyllan. Blev en jäkla massa shots med Sara, Frida och Pia. Som resulterade i hur bra jag mådde igår. Man är ju inte 18 längre haha. Festen blev svin lyckad enligt mig, jag hade iallafall svin kul!

Och igår mådde jag som en kratta hela dagen. Såg fram emot min kebab pizza, men blev sjukt besviken. Så kritik till Vellinge pizzeria för det var den vidrigaste kebab pizzan jag någonsin ätit! Köttet var grå/vitt och smakade unket.

Idag har jag bakat kladdkaka sen stack jag ut och sprang en 45minuters runda. Något jag ska fortsätta med för det är skönt att svettas. Och känslan att ha ont i musklerna är ett bra tecken på att man lever! Annars är det inte så mycket mer med mig just nu...

Just det, jag har en sak till att säga och det är om mitt tidigare inlägg. Ja till personen som sa att jag snackade skit. Ytterligare ett bevis på att denne person ligger på 12års nivån är att någon har tuttat i mig allt. Detta är så långt ifrån sanningen det bara går att komma då jag redan skrivit att allt jag sagt är mina egna tankar. Sen är jag inte så svag att jag skulle tillåta andra människor trycka in fel saker i mitt huvud, för att sedan publicera detta. Och att jag skulle skriva "elaka" saker om andra också är bara ännu mer korkat! Dom har inte gjort något fel enligt mig. Så stå ditt kast och förstå att det är du och ingen annan JAG tycker har gjort fel. Tänker inte lägga mer energi på detta tramset nu, men du är pinsam inte jag!

Ur allt detta har jag lärt känna två genom härliga tjejer som jag hoppas se mer av! Kanske redan till helgen det var väl fest eller?

Puss hej! (lägger in bilder imorgon)

Dagens låt: Mattafix - Big city life

helvete

Hade precis skrivit ett inlägg som jag råkade radera!

Jag orkar inte skriva omallt igen så ni får nöja er med en kort uppdatering. Jag skriver mer ingående imorgon.

Jag är sliten efter festen igår som va skit rolig! Hade super trevligt, massa shots och dans.

Dagens låt: John Mayer - Free Fallin

Tapp

Har varit skit seg hela dagen idag så jag låg inne och kollade film när Roger kom hem och sa att det var mat. Då hade Frida redan kommit, för att hjälpa till med mat osv. Så jag satte mig där ute med henne och drack lite vin och kollade på när Dennis byggde ihop partytältet. Fick vänta på att Sara skulle sluta jobba efter som att vi skulle göra smörgåstårtor efter hennes recept. Då fördrev vi tiden med att gå ner till Ica och köpa chips och dippa (mums!).

Så här har det slabbats runt i köket sen 22.30 med en paus då jag färgade Saras hår. Sen att det sket sig med grädden en gång och att killarna fick köra runt halva malmö är en annan sak. Eller att Anneli och Sara kletade ner hela inredningen med grädde och kaviar (fråga inte...)

För en timme sen blev vi klara så jag har kört "ta hand om mig själv" fram tills nu. Skön dusch, inpackning av hår, rakat benen, plockat ögonbryn och b.u.s:at mig. Skönt att göra allt på en gång ibland. Sen att klockan va 03 när jag började är en annan 5:a. Fördelen med att bo i hus kanske?

Imorgon då eller idag, blir det Ö.b för mig och Dennis. Ska även hem till mamma och hämta lite saker jag har där. Ja just det, vi ska fixa klart tårtorna också med garnering. Nä nu ska jag in och gosa lite med Dennis sen ska jag sova!

Dagens låt: Muse - Uprising
Lyssna nu på den!

Dagens

Jag tänker börja med att inspirera er med min musik. En ny låt varje dag, och jag lyssnar verkligen på allt! Dagens låt blir en som betyder väldigt mycket för mig.

Creed - My Sacrifice

Lyssna på den och säg sen vad ni tycker. Jag älskar den iallafall.

Annars går jag och längtar till Egypten, herregud va skönt det ska bli! Dennis fyller 26år när vi är där nere också sen har vi "varit tillsammans" i 6år också. Så för honom väntar en speciell suprise om jag vågar... Ja jag säger att vi varit tillsammans i 6år för även om vi haft våra uppehåll hit och dit så har vi ändå haft kontakt med varandra hela tiden. Sen känns det faktiskt inte som vi varit ifrån varandra alls.


Tack

Vill bara säga tack för en jätte fin blogg Frida! Är super nöjd kunde inte blivit bättre =)

Grattis!

GRATTIS!!

Till André på 19:års dagen hurra hurra hurra!!!! På lördag då jäklar ska du firas snoris!

Jahapp

Så är det ytterligare någon som läst mitt tidigare inlägg och tycker sig ha rätt att skriva att jag snackar skit? Detta beror då tydligen på att jag satt tyst som en mus under deras konversation här hemma där jag också bor i söndags. Vad ska jag säga mer än att jag som jag skrev på dennes blogg också har full jävla rätt att skriva precis vad fan som helst i MIN blogg. I Sverige har vi något som heter yttrandefrihet, vilket betyder att jag som individ har full rätt att skriva och tycka som jag själv vill. Passar detta inte er så finns det ingen som tvingar er att läsa det jag skriver. Och bara för att göra klart för er vad JAG skriver så ska jag berätta det kort för er. På denna sida skriver jag om MINA tankar, MINA upplevelser, MINA uppfattnningar osv... Ja ni förstår, min blogg mina ord!

För det första står jag för det jag säger och det menar jag. För mig är det fullständigt onödigt att dra upp att man inte finns med på bild på någons blogg. Speciellt när man som "vuxen" håller på med mobbing. Det är väl ett större problem att någon som man kallar för sin bästa kompis blir baktalad? Att man sitter en grupp och pratar om denne person när den inte är där det är väl viktigare än som sagt en bild? Jag kanske har helt jäkla fel, men jag vet hur dåligt man mår när man får veta att ens vänner behandlat en illa. Jag kanske gjorde fel som inte la mig i när konversationen fördes här hemma, men som sagt har jag sagt till de jag träffat efter vad jag tycker om hela saken.

Det som gör mig förbannad är att jag tydligen inte har rätt att tycka och tänka som en enskild individ utan att bli anklagad för att snacka skit. Speciellt förbannad blir jag när det är av en som verkligen snackar skit! Du kan fortsätta skriva små inlägg om mig om du känner för det och om det får dig att må bättre. Men en sak ska du veta... Anklaga mig aldrig för att snacka skit när allt handlar om mina tankar ur min synvinkel.

Än en gång, jag tvingar ingen att läsa. Om ni nu gör det av egen vilja då får ni acceptera det som skrivs.

Tack och hej!

Natt

Sitter vaken kan inte sova har inte ens försökt men ändå. Satt ute med Anneli i någon timme tidigare och pratade om allt från Egypten till konstiga genetiska ting såsom utslag, eksem osv. Jag har kommit fram till att den dagen jag och Dennis får barn kommer han/hon stackaren bära på allt märkligt man kan tänka sig! Efter som att både fam Jacobsson och Haapala bär på konstiga sjukdomar så skulle allt annat vara konstigt om man fick ett "normalt" barn hehe.

Ja snart bär det av till Egypten för er som inte vet, 27oktober. Massa solande och badande woopi =). Ser verkligen fram emot denna resan med hela fam Jacobsson + Andreas (mias "mann"). Kommer bli så skönt att bara koppla av och njuta av värmen.

På lördag är det fest här hemma för Anneli och André kommer bli ett jäkla hullabandulla haha skit kul! Nä tänkte mest bara skriva ett par rader för er, det är väl tid för att försöka sova nu. En sista cigg sen är det natti natti...

Puss puss


(Frida om du läser detta, skulle du vilja fixa till min blogg kanske?)

Helgen

I fredags så drog jag hem till mamma där vi spenderade kvällen med chips och dippa. Syster skulle tävla på lördagen så jag sov hos mamma. Blir väckt kvart över 8 på morgonen (skit kul!) med tanke på att jag somnade efter halv 5 någon gång.

Tävlingen hölls i Landskrona, skit stad! Denna gången gick det iallafall relativt fort. Hon körde 2 matcher, den första vann hon med 7-3 den andra förlorades med 12-3. Hon gjorde skit bra ifrån sig efter som att hon mötte två sm-1or.
Sen att dommarna satt och sov första matchen och inte gav henne poäng för alla huvudsparkar hon fick in det är en annan sak. Steff skulle haft poäng för 3 men fick bara för 1 och det va efter protest från coatchen. Helt sinnes sjukt, en uppgigt har dom och det är att trycka på en knapp när någon sparkar i huvudet och inte ens det klara dom av pinsamt!

Sen på kvällen var det tid för klassfest i Staffanstorp. Tar bussen dit och när vi går av väntar vi på Paulina som ska köra oss. På den lilla tiden hinner Karolina sparka till min påse med sprit och vips så låg en lite smirnoff lime över hela gatan woohoo! Fast det löste sig sen ändå, det är bara så typiskt henne haha. Det var en skit rolig fest som slutade på etage.

Söndagen var jag bakis, väldigt bakis. Mådde som en kratta fram tills Roger kom med Bk-mat. Satte mig där ute och tog en cigg med Andrés kompisar. Efter ett tag kom några fler och skulle reda ut en del klydd... Jag säger bara lågstadiet all over again! Sen när måste man rapportera till alla om vem man ska vara med och varför? Seriöst så tyckte jag så jäkla synd om Frida, för det va henne detta enligt mig skulle handlat om men nä istället blev det bilder på en blogg och annat löjligt trams! PINSAMT! Jag ska egentligen inte blanda mig men jag är så pass nära André så vi snackar en del, och jag sitter ofta ute med de andra så jag har hört och blivit indragen i dessa problem. För mig är det oaceptabelt att prata skit om någon bakom dennes rygg. Sen att säga att man ska ta tag i det och berätta detta för personen och backa upp resten, för att sen säga nä men det är inte så viktigt. Att säga jag tar denne personen för vad den är så jag tycker detta är lugnt, va fan fortsätter man snacka skit då för? Dubbelmoral, egoism, och att vara den som styr och ställer det är denna gruppens problem. Den har annat bestämt men blir sur när den inte är med dom andra. Och av egen erfarenhet beror det på att då står inte denne i centrum och vet inte vad det snackas om. Och tror därför att dom andra är bättre vänner. Ja mina vänner dessa problemen hade man när man var typ 12 år!

Cred till Frida som trots allt satt med ett leende på läpparna igår starkt av dig! Och beröm som fan till Sara för hon var den som tog tag i problemet det är en riktigt vän! Ni är två härliga tjejer...

Resten behöver jag inte nämna för det va rent ut sagt pinsamt att sitta och lyssna på bullshit!

Ha det så bra puss

oj då.

Det är visst någon som har tagit åt sig av mitt första inlägg. Men seriöst hur fan kan man välja att skita i alla sina andra vänner för att gå tillbaks till en som man kallat både det ena och andra?! Det är lågt och jävlet svagt! Framför allt gör det mig spyfärdig...

Jag blev precis så irriterad att det kliar i mina fingrar och fötter. Jag hade velat fråga dig hur du kan säga allt du sagt för att sen göra tvärt om, men helt ärligt så väljer jag att skita i dig TOTALT istället. Så läser du detta inlägg, ja då vet du... För mig är du en svag person och väldigt falsk! Slut pratat om detta... Jag behöver kaffe nu!

Puss puss

Klassfest....

Jag har blivit bjuden på klassfest på lördag blir nog årets sista grillning. Ser fram emot det som fan, alltid lika kul att se vad det har blivit av alla det var ju ändå typ 6år sen vi slutade 9:an. Karolina var ledig så hon följer också med vilket är tur efter som att vi va bill och bull i 9 år. Ganska sjukt egentligen att jag har kännt henne sen hon va 6år och hon mig sen jag va 7. Nu är vi här 22 år gamla och skruttiga haha.

Nu blir det kaffe, jag återkommer!

Tillbaks!

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaks med nytt namn och nya tag, så nu kör vi! Det var länge sen jag skrev här på blogg.se testade vingarna på finest ett tag fast det var inget för mig. Mitt mål med min blogg är bara att skriva av mig om allt som faller mig in. Jag är som jag är ni som vill kan läsa ni andra skiter jag i!

Funderar på att bli "nya" Amandavardet och ge er iqbefriade videobloggar. Fast ändå lite mer som Blondinbella och tro att jag är bättre än alla andra och skriva om hur äckligt det är att åka buss. För det kan ha suttit någon fet person på mitt säte innan mig... Måste ju säga att det va sjukt pinsamt att se henne intervjua på röda mattan i natt (under vma). Hon gjorde en intervju med Loo från The hills. På riktig svengelska, I reallö löv jår klots, what are jo gonna wäär to mårrow? PINSAMT hon är anledningen till att sveriges alla SMARTA tjejer blir dumförklarade i Usa... Nä Kenza skulle gjort jobbet hon är äkta, och omtänksam!

Annars så händer det inte så mycket i mitt liv just nu, bor i tygelsjö (landet) har Dennis och hatar Blondinbella... Och har kommit fram till hur mycket falska människor jag hade i mitt liv tidigare. Bara en sån här sak som dubbelmoral jag hatar det! Hatar när folk ska snacka skit om en person och verkligen säga hur mycket man inte klarar av denne osv. För att sen gå tillbaks och bli bästa vänner, hoppa tjolahoppsan steg genom en blomsteräng. Ja ni fattar prinsipen. För mig är det domsom går in i kategorin vända kappan efter vinden människa. Eller dom som umgås med en människa varje dag i ett tag för att sen komma fram till att man passar igen (jag). Jag avskyr det och har därför valt att ta avstånd från en del människor.

Jag menar inte att jag aldrig snackat skit om en person för det har jag, men jag har aldrig snackat om en människa och sagt att jag hatar den osv för att sen kalla den min bästa vän. Många undrar varför jag inte umgås med denna personen längre och det är av just den anledningen att jag tror att den snackar precis så om mig till den som hon snacka om med mig. Jag är trött på det jag är 22år gammal, jag behöver inte ha 1000 kompisar. Jag vill ha folk nära mig och känna att jag kan lita på dom. Just nu är det inte många men dom jag har dom vet jag finns där för mig alltid.

Karolina är en av dom även om vi inte hörs och ses på väldigt lång tid vet jag att hon har moral nog i kroppen att inte snacka en massa bajs bakom min rygg. För vi är lika dåliga båda två på att höra av oss... Sen har vi mamma det är min bästa kompis det finns inte många mammor som är som henne. Och min syster hon är 16år men har redan ett hjärta av guld hon är smartare än många andra i ens egna ålder. Hon kommer vara en trogen vänn livet genom för den som är ärlig mot henne och tycker om henne för den hon är.

Nä detta blev långt, nu blir det kaffe! Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0